Zajímavému dobrodružnému titulu Bugsnax končí konzolová exkluzivita a hra vyjde na poslední dvě generace Xboxu a Nintendo Switch. Navíc na nové i staré hráče čeká bezplatné rozšíření.

Bugsnax bude od 28. 4. 2022 dostupný na Xboxu One, Xboxu Series X/S a Nintendu Switch. Zároveň se dostane do Game Passu pro konzole Xbox a PC, stejně tak se začne prodávat na Steamu.

Ve stejný den vyjde aktualizace The Isle of Bigsnax, jež rozšíří dobrodružství z břehů ostrova Snaktooth Island na tajemný ostrov, který se vynořil z hlubin moře. Těšit se můžete na novou řadu supervelkých bugsnaxů, které budete moci pochytat. Vývojáři dále lákají na tři až čtyři hodiny nového příběhu společně s úkoly, trofejemi a achievementy. Úplně nahoře najdete trailer.

To ale stále není vše. Kromě toho na původním ostrově najdete nové úkoly, klobouky, které můžete získat, a vlastní chatrč, kterou můžete vyzdobit a nazvat svým domovem.

Bugsnax jsme v listopadu 2020 doporučili na 8/10 a napsali, že jde o vážně zajímavou a vtipnou hříčku, která klame svým vzhledem, ale ve finále se jedná o super hru.