Budoucnost je tady, hlásí společnost Archosaur Games, která se řadí mezi přední čínské videoherní firmy vyvíjející mobilní hry v Unreal Enginu. S technologií od Epic Games jsou v Archosaur Games natolik spokojeni, že připravili upoutávku. Ta měla premiéru na Unreal Open Day a má nám ukázat, jak budou vypadat multiplatformní tituly nové generace využívající Unreal Engine 5.

Důraz je kladen zejména na nasvícení, dynamické efekty a realistické detaily. Použita byla technologie Lumen a po technické stránce se video rovná a v některých případech dokonce předčí největší hry pro PC a konzole.

V Archosaur Games vznikla celá řada masivně multiplayerových RPG, například Dragon Raja a Epic War: Throne. Ve videu se také ukázala nejmenovaná multiplatformní hra na Unreal Enginu 5. Společně s ní ještě připravovaný MMORPG projekt na Unreal Enginu 4 s názvem Noah's Heart, jenž se pochlubí otevřeným steampunkovým světem. Testování začne 21. 12. 2021 pro Android a iOS. PC hráči si budou moci zahrát pomocí emulátoru, který zvýší rozlišení i snímkovou frekvenci.