Teprve včera jsme vás informovali, že se internetem šíří drby, že vývojáři z Quantic Dream, kteří stojí za příběhovými hrami jako například Heavy Rain nebo Detroit: Become Human, podle všeho pracují na zcela nové hře zasazené do universa Star Wars.

Se zprávami přišel Tom Henderson ze serveru DualShockers a nezávisle na něm i YouTuber Gautoz. Do celé nepodložené situace nyní vstupuje i známý magazín Kotaku s vlastními zprávami a zdroji.

Z vlastního, třetího a nezávislého zdroje se redaktoři Kotaku dozvěděli, že se na hře skutečně pracuje již zhruba rok a půl. Kromě toho by ale prý nemělo jít o úplně typickou „Quantic Dream hru“, která se bude plně zaměřovat na quick time eventy.

Místo toho, říká [náš] zdroj, bude mít hra více tradiční akční hratelnost, dokonce možná otevřený svět a multiplayerové elementy,“ tvrdí Kotaku ve svém článku.

V aktuální chvíli je to ale bohužel všechno, co se ví. Připomeňme si však, že Quantic Dream v průběhu letošního roku otevřeli novou pobočku v kanadském Montréalu, o které kdysi anonymně promluvili dva bývalí zaměstnanci studia, kteří prozradili, že se studio snaží najít experty a lidi se zkušenostmi mimo větvené vyprávění příběhu a příběhové hry, což ještě více poukazuje na možnost, že bude jejich vize Star Wars opravdu něčím pro ně trochu neobvyklým. Budeme se ale muset nechat překvapit.