Prostřednictvím brutálního gameplay traileru bylo odhaleno datum vydání Sniper Ghost Warrior Contracts 2. Pokračování odstřelovací akce vyjde 4. 6. letošního roku pro PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One a PC s českými titulky.

Nejnovější video je velmi krvavé a ukazuje, co nás ve hře čeká. Vývojáři z polského studia CI Games sázejí na rozsáhlé, ale uzavřené lokality, v nichž budeme plnit jednotlivé mise. Celkem bude připraveno 20 smluv a řada vedlejších operací na pěti samostatných mapách. Kampaň má být dramatická a mise bude možné plnit různými způsoby, se speciálními odměnami za splnění všech cílů.

CI Games se postarali o vylepšení enginu a grafické stránky, aby byl titul realističtější. Hrát budeme za žoldáka Ravena, elitního odstřelovače, který se ocitne na soudobém Blízkém východě podél libanonských a syrských hranic. Jeho úkolem je svrhnout zákeřný zločinecký syndikát a postavit jeho členy před spravedlnost. K dispozici budeme mít nové zbraně a vybavení.

Novinkou budou cíle na extrémně velkou vzdálenost, přesahovat mají jeden kilometr. To doposud žádná jiná hra na počítačích a konzolích nenabídla. Umělá inteligence nepřátel má být chytřejší a využívat více taktiku.

Na nové generaci konzolí se Sniper Ghost Warrior Contracts 2 pochlubí rychlejším načítáním a vylepšeným vizuálem v rozlišení 4K. Tím má nastavit nový standard pro dosud nejlépe vypadající Sniper Ghost Warrior hru.

Přečtěte si také: Na PC vyšly speciální edice Sniper Ghost Warrior Contracts

„Tvůrci, kteří stáli za původním titulem série, ve své nové hře Contracts 2 dále posouvají hranice realistického prožitku odstřelování; ovládněte široký arzenál zbraní inspirovaný skutečným vojenským vybavením; prozkoumejte rozsáhlá prostředí zpracovaná s vytříbeným citem pro detail; a postavte se dosud nejvěrohodnějším nepřátelům. Se zbrusu novým vybavením se můžete do plnění každého z kontraktů pustit mnoha různými způsoby a opakovaně. Vyzkoušejte si v jednotlivých misích různé postupy a utrácejte svoje výdělky za vylepšené zbraně a vybavení,“ dodává tisková zpráva.

Sniper Ghost Warrior Contracts vyšel 22. 11. 2019 a na kontě má více než milion prodaných kusů, celá série má prodeje přes 11 milionů. Tvůrci se po neúspěšném Sniper Ghost Warrior 3 s otevřeným světem vrátili k lineárnějšímu zážitku odstřelovače a vyplatilo se.