Rychlá a brutální first-person střílečka Necromunda: Hired Gun vyjde na počítače a konzole již 1. 6. letošního roku. Dnes se nám ukazuje v novém gameplay traileru a zve nás do násilného města Necromunda ze temného světa Warhammeru 40K.

Necromunda: Hired Gun připomíná adrenalinovou akci Doom. Stanete se nájemným zabijákem a budete lovit největší padouchy tohoto světa se svým věrným kybernetickým psem a arzenálem všelijakých zbraní.

Přečtěte si také: Necromunda: Hired Gun vyzývá ke vstupu do nechvalně proslulého úlového města

„Za správnou cenu likvidujte nejznámější gangstery a mutanty. Vaše zbrojnice nabízí velký arzenál. Vaše tělo je vylepšené o tucet nastavitelných augmentací, takže můžete běhat po zdech a skákat přes propasti. Váš kyber-mastif dokáže vyčenichat a zabít nepřátele za vás, zatímco vaše kotva vám umožní rychlý a mrštný pohyb po širokém okolí,“ dodávají tvůrci.

Necromunda: Hired Gun vyjde 1. 6. letošního roku na PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One a PC. Fyzické verze budou vydány 30. 6. 2021 společností Focus Home Interactive, u nás se o distribuci stará Comgad/Playman.