„Tým dobrých lidí, kteří dělají dobré hry,“ se sešel v novém studiu pojmenovaném Wildflower Interactive, které založil Bruce Straley. Ten společně s Neilem Druckmannem vedl vývoj The Last of Us a je také podepsán za Uncharted 4: A Thief's End.

Zdá se, že Straley je unaven z vývoje velkých her. Proto založil malý tým, který usilovně pracuje na nespecifikované hře. Cílem je vytvářet malé tituly, které jsou kreativně nabité a jedinečně stylizované. Pro první projekt má Wildflower „vzrušujícího“ partnera, jenž podporuje to, co dělají, a pomůže jim dostat první titul k co nejširšímu publiku.

„V roce 2017 jsem tenhle svět opustil a nebyl jsem si jistý, jestli chci ještě vytvářet hry,“ říká Straley s tím, že čím déle byl mimo herní dění, tím více přemýšlel o tom, co by ještě chtěl udělat. „A tahle myšlenka mě stále pronásledovala. Tak jsem vzal několik kamarádů a začali jsme vytvářet prototyp,“ dodal.

Ve studiu najdeme další zkušené vývojáře, kteří pracovali na hrách jako Call of Duty, Abzu, Kena: Bridge of Spirits a Astroneer. K nim se mohou přidat další, zejména se hledají designéři a umělci.