Tři nové screenshoty připomínají first-person střílečku Bright Memory: Infinite, která vychází z původního Bright Memory, experimentálního projektu vyvinutého jedním člověkem. Už ten ukázal úchvatnou grafiku a všichni jsou zvědaví, jak si povede plnohodnotné Bright Memory: Infinite.

Společnosti PLAYISM (čínský vydavatel) a FYQD-Studio chystají Bright Memory: Infinite znovu ukázat široké veřejnosti. Ve čtvrtek 10. 6. během akce Play For All od GameSpotu uvidíme nový gameplay trailer.

Hra se nachází ve velmi pokročilé fázi vývoje. Dosud jsme mohli vidět scenérie na pomezí futuristické a středověké japonské estetiky. Hlavní hrdinka Sheila při pohybu využívá běh, parkour a další manévry, zatímco při boji kombinuje střelné zbraně se sečnými.

Tři nové obrázky potvrzují propracovanou grafiku, silné protivníky, rychlou akci a na detaily bohaté prostředí.

Přečtěte si také: Bright Memory - indie hra, která vám vytře zrak - Preview

Datum vydání Bright Memory: Infinite neznáme. Hra vyjde na PC, Xbox Series X/S a Xbox One. V budoucnu se může objevit na konzolích PlayStation 5. Příběh se odehrává v roce 2036 v expandující futuristické metropoli. Na obloze po celém světě se objevil podivný jev, který vědci nedokážou vysvětlit, a organizace SRO (Supernatural Science Research Organization) vyslala své agenty do různých oblastí, aby tento jev prozkoumali.

Majitelé Bright Memory na Steamu získají Bright Memory: Infinite zdarma.