Nový gameplay trailer na Bright Memory Infinite opět ukazuje, jak rychlá a akční je tahle střílečka z pohledu první osoby. V boji proti několika bossům musí hlavní hrdinka využít všech svých schopností a kombinovat seky mečem, rychlé úskoky, bloky a útoky s klasickými střelnými zbraněmi. Zbraně mají také alternativní režimy střelby.

Kromě toho se ponoříte do atmosféry futuristických chrámů a rozhlehlých čtvrtí metropole roku 2036. Vaším cílem bude hrát za agentku Supernatural Science Research Organization, která zkoumá neobvyklé elektromagnetické jevy zaznamenané po celém světě ve stejnou dobu, kdy se objevuje potomek předpotopních monster.

Přečtěte si také: Hráči Hunt: Showdown si pochvalují novou mapu

Podle dostupných informací je Bright Memory Infinite v závěrečné fázi vývoje a má vyjít koncem letošního roku pro PC, Xbox Series X/S a Xbox One. Později dorazí hra na PlayStation 5 a možná i PS4. Mimořádně zajímavý je také cenový model: každý, kdo si ve službě Steam zakoupí krátkou první epizodu hry Bright Memory v období do vydání plnohodnotného titulu, získá upgrade na plnou verzi Infinite zdarma. A Bright Memory stojí jen 8 eur. Do 15. 7. je dokonce za 6,55 eur.