Na všech platformách bylo Need for Speed Heat obohaceno novou aktualizací, která do hry přidává jak obsah zdarma, tak i ten placený. Objevil se zde i černý trh, kde prostřednictvím nové postavy Raziela můžete získat „exotická“ vozidla. S březnovou aktualizací ve hře přibyla především dvě nová auta, která jsou součástí speciálních balíčků.

Balíček s Aston Martinem DB11 Volante z roku 2018 je dostupný zcela zdarma pro všechny hráče a druhý balíček s McLarenem F1 z roku 1993 vás pro změnu vyjde na 5 euro (139 korun), což není zas tak šílené, pokud se podíváte na další obsah obou balíčků. V každém z nich kromě auta naleznete příběhový quest, šest setů výzev (tři až pět hodin hraní) s recyklovanými aktivitami a exkluzivními novými událostmi, skiny pro postavy, customizační prvky a nositelné kosmetické předměty.

Aktualizace do hry také přidala funkci pro lepší zvýraznění nově získaných předmětů, nové filmečky pro starty závodů, nové oslavné animace, nové položky pro přizpůsobení automobilů, možnost upravit intenzitu chvění obrazovky či jiné drobnosti.

NFS Heat vyšlo koncem minulého roku na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Připomeňme, že nedávno v EA rozhodli svěřit značku Need for Speed do rukou Criterion Games.