Vývojáři přibližují svou připravovanou taktickou střílečku z pohledu první osoby, která je zaměřena na dynamickou akci pro více hráčů. Když se na šestiminutové boje v nulové gravitaci podíváte, vybaví se vám nejspíš známé Call of Duty. Boundary připomíná sérii od Activisionu. Jen s tím rozdílem, že hráči bojují ve vesmíru a pohybují se kolem vesmírných stanic.

Boundary přinese šest různých tříd ozbrojených astronautů, kdy každá třída má jedinečné dovednosti, schopnosti a vybavení. Důležitou roli hrají jetpacky nazvané EVA. Ty jsou rozděleny na lehké, střední a těžké, přičemž každá třída astronauta má specifickou nosnost. Budete tak muset přemýšlet nad tím, jaký jetpack si vezmeme a jaké zbraně a vybavení si k němu vyberete.

Přečtěte si také: První gameplay záběry z kampaně Call of Duty: Black Ops Cold War

K dispozici bude několik herních režimů. Chybět nebude Free For All (všichni proti všem), Team Deathmatch, Facility Capture (nadvláda nad kontrolními body) a Orbital Purge s úkolem eliminovat konkrétní cíle.

Datum vydání v současné době neznáme, ale na Steamu je uváděno, že Boundary vyjde v letošním roce. Dříve byla hra potvrzena pro PC a PS4.