Léto se neúprosně blíží a Epic se rozhodl toto žhavé období vylepšit obrovskými slevami a kupou výborných her, které lze získat zdarma. Stačí si je prostě vyzvednout na stránce Epic Games.

Ve čtvrtek odstartovala akce The Epic Games MEGA Sale 2022, která potrvá až do 16. 6. Během této doby můžete najít několik her se slevami až 75 %. Zároveň po dobu trvání této akce můžete číhat, které hry budou dostupné zdarma.

Jak už je u Epicu zvykem, po určitém časovém intervalu se obměňuje nabídka her, které si lze zakoupit zdarma a mít je tak navždy dostupné. Během této akce bychom se měli dočkat několika velkých titulů. Jedním z nich je i titul Borderlands 3, který bude možné vyzvednout až do 26. 5. Prozatím je další hra záhadou a netuší se, s čím společnost přijde příště.

Pokud má série Borderlands ve vašem srdci nějaké to speciální místečko, tak nejnovější počin z tohoto universa Tiny Tina's Wonderlands najdete mezi zlevněnými tituly také. A pokud si nejste jistí, zde je to správný krok, možná vám pomůže naše recenze.