Kdo si počkal, ten rozhodně neprohloupil. Zatímco na Epic Games Store se Borderlands 3 prodává od podzimu minulého roku za 59,99 eur, tak na Steamu vychází tahle komiksová střílečka teprve dnes odpoledne, ale za poloviční cenu. Do 20. 3. 2020 je základní i digitální Deluxe Edition zlevněna o 50 procent.

Základní edici Borderlands 3 koupíte na Steamu za 29,99 euro, zatímco Digital Deluxe Edition stojí 39,99 euro. Na Epic Games Store je hra za 59,99 euro a Deluxe Edition za 79,99 euro. Borderlands Bundle obsahující 54 položek je na Steamu dostupný za 62,16 euro, což je sleva 81 procent z původních 325,46€.

Před pár týdny nás Gearbox Software informovali o dalších novinkách. Borderlands 3 nabídne cross-play mezi Epic Games Store a Steam verzí hry, aby hráči mohli hrát společně online multiplayer. Dočkali jsme se také podrobnosti o druhém a třetím velkém rozšíření. Guns, Love, and Tentacles: The Marriage of Wainwright & Hammerlock dorazí 26. 3. a odehrává se na ledové planetě Xylourgos, kde máme za úkol odrazit okultisty. Těšit se máme na staré přátelé, kteří budou společně s novými hrdiny bojovat. Tvůrci slibují krvežíznivé nepřátele a těžké bosse.

Třetí DLC pak vyjde během léta a nabídne bandity a dinosaury. Počítat také můžete s řadou bezplatných rozšíření. První vyjde během dubna a v přípravě je také Mayhem Mode 2.0, jenž změní end-game. V plánu jsou také různé události a druhý Takedown s velmi náročnými výzvami.