Exkluzivita Borderlands 3 na Epic Games Store končí. Komiksová střílečka z loňského září bude od 13. 3. 2020 dostupná na Steamu. V rámci panelu na PAX East to potvrdili zástupci studia Gearbox Software.

Na Steamu už je dostupná stránka s Borderlands 3, aby si zájemci mohli přidat hru do wishlistu, předobjednávky zatím k dispozici nejsou. Samozřejmostí je cross-play s verzí na Epic Games Store, aby hráči mohli hrát společně online multiplayer. S konzolovými verzemi tato spolupráce zatím nebude.

Současně jsme se dočkali podrobností o druhém velkém rozšíření. Guns, Love, and Tentacles: The Marriage of Wainwright & Hammerlock dorazí 26. 3. a odehrává se na ledové planetě Xylourgos, kde máme za úkol odrazit okultisty. Těšit se máme na staré přátelé, kteří budou společně s novými hrdiny bojovat. Tvůrci slibují krvežíznivé nepřátele a těžké bosse.

Třetí DLC pak vyjde během léta a nabídne bandity a dinosaury. Počítat také můžete s řadou bezplatných rozšíření. První vyjde během dubna a v přípravě je také Mayhem Mode 2.0, jenž změní end-game. V plánu jsou také různé události a druhý Takedown s velmi náročnými výzvami.