Dnes tu máme dvě zprávy pro příznivce komiksové střílečky Borderlands 3, potažmo komiksové adventury Tales from the Borderlands. 18. 3. letošního roku čeká Borderlands 3 vydání dodatečného balíčku Director's Cut, který přinese nové úkoly v rámci druhého Season Passu. DLC bude možné koupit i samostatně.

Doplněk láká na rozmanitost obsahu, ale hlavním aktem je jeho zcela nový raid boss: Hemovorous the Invincible, titánský Varkid číhající za dveřmi Pandory, které byly zamčené od spuštění hry Borderlands 3. Pouze nejdivočejší lovci velkých her mají šanci nakopat jí zadek při honbě za kořistí nejvyšší úrovně. Lepší je zvážit taktiku, vylepšit build a přivést si pár přátel na pomoc.

Director’s Cut vám navíc poskytne přístup ke třem Vault kartám, které jsou vstupenkou pro nadcházející balíčky tematických kořistí. Když hrajete s aktivní Vault kartou, můžete pracovat na jejím vylepšení a dokončením denních a týdenních výzev. Získejte dostatek pokroku a odemkněte tematické kosmetické předměty a několik výkonných zařízení, která se přizpůsobí vaší úrovni. Doplněk také přináší pokladnici doposud nezveřejněného obsahu ze zákulisí. Nahlédněte do vývoje hry Borderlands 3, od bloopers až po sestříhaný obsah, budete mít k dispozici i prohlídku galerií konceptuálních umění, storyboardy, ztracené mapy a spoustu stop, které mapují vývoj hry.

Tato epizoda The Borderlands Show také překvapila Vault Huntery s novou sadou kosmetických předmětů Mutliverse pojmenovaným The Disciples of the Vault. Stejně jako multipack the Final Form multipacks, multipacky The Disciples of the Vault obsahují jedinečné tělo lovce a nové hlavy. Tato nejnovější kosmetika vám poskytne pohled na to, co by se stalo s Vault Huntery, kdyby se připojili k Children of the Vault. Bude možné je zakoupit i samostatně, majitelé Season Pass 2 a Borderlands 3 Ultimate Edition dostanou všechny čtyři balíčky bez nutnosti dalších nákladů. Ať tak či onak, Disciples of The Vault dorazí 18. 3.

Do Borderlands 3 se 11. 2. vrátila bezplatná sezóna Broken Hearts Day. Během tohoto eventu uvidíte srdce, která se vznášejí kolem zamilovaných nepřátel ve všech koutech galaxie. Sestřelení srdce spouští jeden z několika jedinečných efektů. Vystřelte dostatek srdcí a odemkněte speciální tematické odměny. Celkem lze nasbírat pět položek, včetně kosmetických odměn z minulého roku a dvě legendární zbraně, které lze odemknout jenom během této akce. Pokud jste minulý rok zmeškali, nenechte si to znovu ujít. Broken Hearts Day bude trvat do 25. 2. 2021.

Tales from the Borderlands se vrací do prodeje

Příběhová adventura Tales from the Borderlands se příští týden po více než roce vrací do prodeje. Všech pět epizod se bude v jednom kompletním balíčku prodávat od 17. 2. letošního roku ve verzích pro PC, PlayStation 4 a Xbox One. Hru si můžete také zahrát na Xbox Series X|S a PlayStation 5 prostřednictvím zpětné kompatibility.

Tales from the Borderlands se odehrávají mezi událostmi Borderlands 2 a Borderlands 3. Sledujte dva nespolehlivé vypravěče na výpravě za chamtivostí. Vaše volby formují tento příběh tak, aby byl jednoznačně váš, se spoustou nepředvídatelných důsledků, od těch veselých po srdcervoucí.