Už zítra začíná veřejná beta hry MultiVersus, kde můžete bojovat za různorodé hrdiny společnosti Warner Bros. Právě včas se dozvídáme, že k dříve představeným hrdinům se přidává profesionální americký basketbalista LeBron James přezdívaný King James, a dvojice Rick Sanchez a Morty Smith z populárního animovaného seriálu Rick a Morty.

V ringu se ale tahle trojice ještě nějakou dobu neutká. LeBron James sice bude součástí zítřejší verze hry, ale Rick a Morty dorazí v rámci první sezóny. Ta začíná 8. 8. Může to ale znamenat, že postavy budou dostupné později, během sezóny. To je také důvod, proč LeBron má už gameplay trailer.

Podle Warner Brosu je LeBron James dokonalý spoluhráč, jenž se dokáže přizpůsobit jakémukoli stylu boje, a to díky svým nepřekonatelným basketbalovým pohybům, od smečí a alley-oopů až po asistence a doskoky. Fanoušci si jistě všimnou, že LeBron bude podobný své kreslené verzi z filmu Space Jam.

To Rick Sanchez bude používat pistoli a Mr. Meeseeks, zatímco Morty může používat kombinaci dovedností se zaměřením na vrhání střel a protiúderové manévry.

Hrát bude možné na PC, Xboxu Series X/S, PlayStationu 5, Xboxu One a PlayStationu 4. Pokud nemáte zrovna čas, tak nevadí. Veřejná beta bude postupně obohacována novým obsahem, aby se z ní nakonec stala bezplatná bojovka. Začínat bude s tímto obsahem:

Postavy: Batman, Superman, Wonder Woman a Harley Quinn (DC); Shaggy a Velma (Scooby-Doo); Bugs Bunny a Tasmanian Devil a.k.a. Taz (Looney Tunes); Arya Stark (Game of Thrones); Jake the Dog a Finn the Human (Adventure Time); Steven Universe a Garnet (Steven Universe); Tom & Jerry (Tom a Jerry) a Iron Giant (The Iron Giant).

Mapy: The Batcave (DC), Tree Fort (Adventure Time), Scooby’s Haunted Mansion (Scooby-Doo), Sky Arena (Steven Universe), Trophy's E.D.G.E., Trophy’s E.D.G.E. 2 a Training Room.

Režimy: týmově kooperativní mód 2 vs. 2, 1 vs. 1 bitvy, všichni proti všem pro 4, lokální zápasy pro 1 až 4 hráče, co-op vs. umělá inteligence, vlastní zápasy, The Lab (trénink) a tutoriály.