Společnost tinyBuild Games oznámila vydání survival thrilleru Pathologic 2 na PlayStation 4. Hra bude na konzoli dostupná již 6. 3. 2020. Z části jde o pokračování a z části o vylepšený remake klasiky z roku 2005. V minulém roce Pathologic 2 dorazil pro PC a Xbox One.

V Pathologic 2 hrajete za mladého doktora, který se snaží přežít v malém městečku zasaženého morem. Nemoc se šíří, lidé umírají a město se propadá do chaosu. Vy si musíte udržet chladnou hlavu a činit morální a strategická rozhodnutí, abyste zachránili nejen sebe, ale také ostatní. Musíte se rozhodnout, kterým obyvatelům pomůžete a kdo se stane vaším spojencem. Stejně tak bude na vás, zda se budete o nakažené starat a doufat, že se uzdraví, nebo využijete jejich orgány pro vědecké účely a třeba najdete lék.

Ať se rozhodne tak či onak, vždy to bude mít určité dopady. Navíc na každou hru máte pouhých 12 dní. Do té doby musíte zachránit to, co z města zbylo. Pokud zemřete, svět se změní a stane se ještě nemilosrdnějším než dříve.