Společnost Playman odhalila bonusy, které získají hráči, co si koupí krabicovou verzi akční adventury A Plague Tale: Requiem. Jen škoda, že dostupná bude pouze pro Xbox Series X/S a PlayStation 5. PC verze je pouze digitálně přes Steam a Epic Games Store.

Každopádně, v krabičce kromě Blu-ray disku najdete hrneček s hlavními hrdiny napínavého dobrodružství, plakát, šest tištěných litografií, náramek a speciální dodatečný balíček.

Hrneček bude ve všech případech v bílé variantě. Pokud má nějaký obchod černý, který je dle mnohých hezčí, tak ten je určen pouze do soutěží, potvrdil nám Playman.

Protector Pack je dostupný i pro digitální verze hry a obsahuje skin Rudá dáma pro kuši, bonusový výrobní materiál a 13 exkluzivních kosmetických předmětů pro Amicii.

A Plague Tale: Requiem vyjde 18. 10. letošního roku na PC, PlayStation 5, Xbox Series X/S a Nintendo Switch (přes cloud). Ve hře budou české titulky a ve stejný den bude dostupná v předplatném Game Pass pro PC, konzole Xbox a cloud.

A Plague Tale: Requiem je akční adventura z pohledu třetí osoby, která klade důraz na kradmý pohyb. Takhle ji popisuje distributor:

Vydejte se na srdcervoucí výpravu do brutálního, dechberoucího světa pokřiveného nadpřirozenými silami.

Poté, co Amicia a Hugo utečou ze své zpustošené vlasti, vydají se daleko na jih, do nových oblastí a živoucích měst. Tam se pokusí začít nový život a dostat Hugovu kletbu pod kontrolu.

Jenže když se Hugovy schopnosti opět probudí, smrt a zkáza se vrátí v podobě žravých krys. Sourozenci jsou opět donuceni vydat se na útěk a vkládají naději do zaslíbeného ostrova, kde možná najdou klíč k Hugově záchraně.

Objevte cenu za záchranu svých milovaných během zoufalého boje o přežití. Útočte ze stínů či rozpoutejte peklo, překonejte soupeře i výzvy pomocí celé řady zbraní, nástrojů a nadpozemských sil.

  • Pokračování cenami ověnčeného dobrodružství A Plague Tale: Innocence
  • Spektakulární pozemský příběh se zásahem nadpřirozených sil
  • Používejte rozmanité nástroje, plížení, boj, nebo rozpoutejte peklo a vypusťte krysy
  • Strhující grafika s podmanivou hudbou