Společnost Nacon odložila Blood Bowl 3. Hra, která byla původně plánovaná na rok 2021 měla vyjít do konce letošního roku. Teď s tahovou sportovní fantasy máme počítat až 23. 2. 2023 ve verzích pro PC, PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch.

„Brutální, šílený, taktický… takový je Blood Bowl! Ikonický sport smrti se vrací s novou videohrou plnou fantasy fotbalu, který je věrný nejnovějším pravidlům deskové hry a jejímu novému obsahu. Založte si vlastní tým a pak drťte, likvidujte a podvádějte, dokud se nedostanete až na vrchol... a dokud vaši soupeři neskončí na hřbitově,“ uvádí tisková zpráva.

„Nasaďte si kopačky, připněte si helmu, upravte si nárameníky a hrudní plát... a (nenápadně) si za pásek zastrčte ostrou dýku. Válka zmizela ze Starého světa, když se obyvatelé rozhodli řešit své neshody hraním posvátného sportu boha Nuffla: Blood Bowl. A přesto není o nic méně krvavý než bojiště, která nahradil. Vraždy, zohavení, podvádění, podplácení, čarodějnictví, a dokonce boží zákroky – to vše na hřišti následuje jedno po druhém k potěše všech diváků!“