Battle.net od Blizzardu obdržel významnou aktualizaci, která by měla usnadnit procházení vaší herní knihovny. Společnost takzvaný Battle.net 2.0 začala testovat u hráčů z vybraných regionů.

Battle.net 2.0 přináší pět velkých změn s cílem usnadnit hráčům každodenní používání launcheru. Vývojáři vylepšili procházení obsahu a jeho rozložení, abyste si mohli snadno uspořádat své hry. Do okna se vejde také mnohem více herního obsahu. Vše byste měli mít na očích. To se týká i sociálního propojení. Na každé kartě hry najdete lépe své přátele a zjistíte, co zrovna ve hře dělají.

Hráče má potěšit také procházení pomocí klávesnice a vylepšený barevný kontrast. V neposlední řadě obsahuje Battle.net 2.0 nové centrum pro zprávy a stav stahování obsahu.

Aktualizace bude nejprve dostupná pro uživatele ze Severní Ameriky. Blizzard takto otestuje stabilitu aplikace. Pokud vše půjde dobře, v nadcházejících týdnech se Battle.net 2.0 dostane na více účtů, včetně hráčů z jiných regionů.

V Blizzardu mají v úmyslu pokračovat ve vývoji Battle.netu. V přípravě mají být nové funkce a další vylepšování aplikace. Při čekání na aktualizaci si můžete prohlédnout novinky na dvou obrázcích.