World of Warcraft přitahuje početné zástupy hráčů už mnoho let. Blizzard svůj klenot opatruje a nadále ho zlepšuje a obohacuje o nový obsah, který nejčastěji přichází ve formě placené expanze. Jednou z vůbec prvních byla The Burning Crusade, kterou si hráči oblíbili. Pokud patříte mezi ně, možná se na její obsah můžete těšit v rámci World of Warcraft Classic.

O přidání The Burning Crusade do vanilla verze WoWka vývojáři minimálně uvažují. Už v březnu/marci minulého roku jsme informovali, že se Blizzard vybraných hráčů ptá na zájem zahrát si v Classic verzi tento datadisk. Nyní přichází další dotazník naznačující jeho příchod.

Uživateli na Redditu a některým dalším přišel od Blizzardu dotazník, který zahrnoval hned několik otázek. Mezi nimi se vyskytovaly otázky zaměřující se na to, jak je zajímá Classic verze The Burning Crusade, nebo v jaké verzi by strávili více času. Mezi nejzajímavější otázky pak patřila ta zjišťující, jaká je pravděpodobnost, že by si zahráli klasickou verzi The Burning Crusade.

Dle dřívějších spekulací by měla být beta spuštěna v dubnu/aprílu a k vydání po celém světě údajně dojde 4. 5. 2021