Kvůli neshodám s čínskou společností NetEase měl Activision Blizzard zrušit mobilní masivně multiplayerový titul World of Warcraft, který nebyl oznámen. Podle Jasona Schreiera z Bloombergu měl projekt kódové jméno Neptune a byl ve vývoji více než tři roky.

Neoznámená mobilní hra měla být spin-offem populárního WoWka, jen s tím rozdílem, že hráče na chytrých telefonech a tabletech s operačními systémy Android a iOS měla zavést do stejného světa, ale v jiné době.

Projekt měl být velmi rozsáhlý a pracovat na něm měl velký tým. O tom vypovídá informace, že v důsledku jeho zrušení bylo z NetEase propuštěno přibližně 100 zaměstnanců. Všemu měly předcházet neshody s Activisionem Blizzard, firmy se nedokázaly dohodnout ohledně finančních podmínek.

Celá věc může znamenat nejen konec jedné hry, ale také konec dlouhodobé spolupráce. NetEase s Blizzardem vytvořili Diablo Immortal a v Číně se starají o World of Warcraft.

Už v roce 2021 generální ředitel Activisionu Blizzard, Bobby Kotick, mluvil o několika mobilních bezplatných zážitcích ze světa Warcraftu, které jsou v pokročilém vývoji. Později byl představena „tower offence“ hra Warcraft Arclight Rumble.