Je běžnou praxí, že velká studia pracují na více projektech zároveň. Stejné je to v případě MachineGames po záštitou Bethesdy, respektive divize Xbox Game Studios.

Ve švédském městě Uppsala, kde vznikly nejnovější díly série Wolfenstein, pracují kromě Indiany Jonese ještě na jedné hře. Tuto skutečnost odhalil Teemu Kivikangas, který aktualizoval svůj životopis na serveru LinkedIn. V něm uvádí, že dva roky a deset měsíců je hlavním designérem neohlášeného titulu.

Pokud si říkáte, že jde o nové dobrodružství Indiany Jonese, jenž bude mít originální příběh, tak ne. Kivikangas totiž dodává, že kromě toho se jako senior game designér podílí také na videoherní předloze slavného lovce pokladů.

Z toho důvodu se předpokládá, že dalším projektem v MachineGames je Wolfenstein 3. Wolfenstein 2: The New Colossus vyšel už v roce 2017 a od té doby jsme se v roce 2019 dočkali pouze méně populárního spin-offu Wolfenstein: Youngblood a VR jednohubky Wolfenstein: Cyberpilot.

Pokud se na novém projektu skutečně pracuje téměř tři roky, je možné, že by mohl v příštím roce vyjít. Oficiálně totiž víme, že Indiana Jones je teprve na začátku dlouhého vývoje. Hlavní tým MachineGames tedy už necelé tři roky chystá jiný projekt. Očekává se exkluzivita pro PC (Windows 10) a Xbox. Exkluzivitou Microsoftu bude pravděpodobně také Indiana Jones.

Pete Hines z marketingového oddělení Bethesdy v létě fanouškům Wolfensteina vzkázal, že o něj nemají mít obavy: „Můžete mě zařadit na první místo v seznamu lidí, kteří chtějí vidět další hru ze série Wolfenstein, takže nemějte žádné obavy,“ prohlásil Hines.