Bezplatný battle royale hit Call of Duty: Warzone se připravuje na velkou proměnu. Už za dva dny se hra promění v Call of Duty: Warzone Pacific se zbrusu novou mapou a důrazem na druhou světovou válku po vzoru nedávno vydaného Call of Duty: Vanguard.

Tropická oblast se jmenuje Caldera a vyznačuje se všudypřítomnou zelení, městy s mnoha krásnými budovami a tropickou atmosférou. To je velký rozdíl od současného Verdanska.

S novou mapou jsme se mohli seznámit před necelým týdnem v minutovém traileru. Dnes se ke slovu dostává launch trailer. Ten připomíná, že Call of Duty: Warzone Pacific se již 8. 12. 2021 odemkne majitelům Call of Duty: Vanguard, pro všechny ostatní bude dostupné o den později, kdy oficiálně začíná první sezóna. Ta zahrne i hromadu obsahu z Vanguardu.

Dnes se Call of Duty: Warzone loučí s mapou Verdanska. Poslední akce začala v 19:00. Hráči uvidí, co se s Verdanskem stane, než se spustí mapa Caldera. Očekávat máme velkolepý a vhodný konec Verdanska. Je ale otázkou, zda loučení bude navždy. Activision tajemně naznačuje, že by se v budoucnu tahle mapa mohla vrátit.

Aby toho náhodou nebylo málo, objevil se také filmeček. Ten láká na příběh, který se obvykle prolíná s kampaní pro jednoho hráče v posledním dílu série. Tentokrát ale vidíme kapitána Price.

Známá postava Call of Duty se ujímá role velitele specializované skupiny Trident, jež má za úkol vypátrat tajnou nacistickou operaci v Pacifiku. Letadlo, kterým nad ostrovem letí, je typickým způsobem pro Call of Duty sestřeleno, přičemž všichni přežijí, aby způsobili spoušť silám Osy okupujícím ostrov pod nimi.

Filmeček naznačuje, že by se na mapě Caldera mohly nacházet podzemní bunkry.