O Anthemu se toho už řeklo opravdu hodně. Nyní BioWare sděluje další informaci ohledně budoucnosti hry.  Na hráče čekají další sezónní aktualizace s novými výzvami.

Vedoucí pro life service Chad Robertson oznámil v blogu rozhodnutí, které podrobně popisuje některé změny, které vývojový tým provedl v Anthemu po zpětné hráčské vazbě. Patří mezi ně vyvážení bojů, více typů odměn a tipy na obrazovce, které lépe vysvětlují mechaniku Cataclysm.

Uznal však, že tato vylepšení nestačila a řekl: „Slyšeli jsme vaše obavy ohledně klíčových otázek v Anthemu a jednali podle nich. Tyto systémy vyžadují důkladnější přezkoumání a přepracování oproti rychlým opravám. Nyní pracujeme a počáteční výsledky jsou slibné.

Abychom mohli řešit tyto dlouhodobé plány, přesunujeme se od struktury Aktu,“ pokračoval Robertson a dodal: „Místo toho máme pro tento rok naplánované další sezónní aktualizace, o kterých si myslíme, že se hráčům budou líbit. Tyto události přinesou další výzvy podobné těm, které jste již viděli, a jsou postaveny na zábavných tématech, která přinášíme do hry.

BioWare nejprve představil své plány na post-launch obsah již v únoru a slíbil tři samostatné akty, které by rozšířily svět a možnosti co by v něm mohli hráči udělat. Anthem je umístěn na nestabilní nejmenované planetě, kde musí být bezpečně navigovány přírodní katastrofy a nepřátelská stvoření, a každý akt měl za cíl jít hlouběji do příběhu a „pokračujícího vyprávění“ vesmíru hry. Jak jsme ale mohli vidět, bohužel se tak nestalo. Co si o hře myslíte vy? Zkoušeli jste jí? Případně hrajete Anthem?