Zdá se, že si po dlouhodobějších nepříjemných problémech, které provázely vydání nejnovějšího Falloutu, Bethesda uvědomila, že je třeba nový rok začít lépe, a tak se podělila o několik detailů z očekávaného dodatku Wastelanders, který by měl hru rozšířit o nové předměty, lidská NPC a lokace.

Původně jsme sice s přídavkem počítali už na rok 2019, studio jej však odložilo s tím, že si chce dát více záležet a vše vyladit, aby nedocházelo k problémům.

Nově jsme se dozvěděli o lokaci Watoga Underground, která ve Wastelanders představuje podzemní automatizovanou síť parkovacích míst, která měla zabránit nehodám a dopravním zácpám ve městě nad ní. Metropoli Watoga pak sama Bethesda popisuje jako „představu rušného město budoucnosti.

Nečekejte však procházku růžovým sadem. Podzemí, zdá se, kdosi zabral a nehodlá se jen tak vzdát bohatství, které skrývá (zde kromě nového vybavení hlavně hromada lore).

Na DLC ale pravděpodobně nebudeme dlouho čekat. Dle slov vývojářů nás totiž čeká brzy, a proto se předpokládá, že jej navštívíme už v průběhu prvního kvartálu tohoto roku.