Společnosti Nintendo a PlatinumGames stanovily datum vydání očekávané hry Bayonetta 3. Akční adventura se známou hrdinkou potěší majitele Nintenda Switch od 28. 10. letošního roku.

Kromě toho Nintendo oznámilo, že 30. 9. uvede na trh původní Bayonettu ve fyzické verzi. Půjde o omezený počet kusů za 30 dolarů/eur.

Pojďme zpět k třetí Bayonettě, protože jsme se dozvěděli zajímavé detaily. Jako nezastavitelná čarodějka musíte spojit síly s tajemnou Violou a spoustou dalších Bayonett, abyste zabránili lidmi vytvořeným Homunkulům v rozsévání zkázy.

Ve hře využijete Bayonettiny hříšné zbraně a novou mocnou schopnost Demon Masquerade k odstřelování, dupání a mlácení nepřátel pomocí vzrušujících nadstandardních komb a démonických sil. „Dokaž, že jsi ta nejhorší čarodějka široko daleko, a bojuj proti zlu, které se snaží uvrhnout lidstvo do hlubin chaosu,“ vzkazuje Nintendo.

V novém gameplay traileru vidíme nejen drsný boj, ale také nové postavy, s nimiž se při dobrodružství setkáte. Mimo jiné se můžete těšit na opravdový sabat Bayonett, z nichž každá je báječnější než ta předchozí. Cestou, která zahrnuje boj v ulicích Tokia, v čínských horách i jinde, zjistíte, zda toto tajemné spojenectví skutečně dokáže zachránit lidstvo a jaký osud čeká tuto bandu Bayonett.

Kromě Bayonetty dostanete možnost ovládat divokou čarodějku ve výcviku Violu, jež je připravena rozpoutat peklo pomocí svého meče a své rozmarné společnice, kočičího démona Cheshire.