Po dlouhém, ale opravdu dlouhém odkladu, který byl zapříčiněn snahou vylepšit multiplayerový zážitek, konečně přichází do střílečky Battlefield 2042 první sezóna.

Zerou Hour odstartuje 9. 6. a bude ve znamení nové mapy, nového specialisty, nového vybavení a battle passu.

Novým specialistou je Ewelina Lisová z polského města Gdaňsk. Ewelina se už ve svých 21 letech nechala naverbovat do elitních polských speciálních jednotek (GROM) a je odhodlaná a vzdorná bojovnice se ctí, jež dokáže překonat jakoukoli překážku (nebo ji rozmetat na kusy).

K tomu využívá G-84 TGM s projektily naváděné hráčem pro demolici vozidel ve vzduchu nebo na zemi a automaticky radar zaznamenávající nepřátelská vozidla v určitém dosahu, viditelné jsou pouze pro Lis.

Mapa se jmenuje Exposure a je zasazena do kanadských Skalistých hor, kde na vás čeká extrémní vertikální terén. Připravit se máte na boje země-vzduch i těsné boje pěchoty.

Co se vybavení týče, tak jde o hi-tech vybavení v podobě kuše Ghostmaker R10 a pušky BSV-M Marksman, stejně tak možnost pilotovat neviditelné bojové helikoptéry RAH-68 Huron a YG-99 Hannibal, případně poskytnout svému týmu úkryt prostřednictvím kouřové clony z granátometu.

Prostřednictvím Battle Passu můžete odemknout bezplatný a prémiový obsah, včetně nového specialisty, zbraní, vozidel a dalších věcí. Čím více budete hrát, tím více toho získáte.

Dnes navíc vychází nová aktualizace, která přináší hromadu oprav a vylepšení, včetně plynulejších animací a pohybu.