Battle royale střílečka Hyper Scape od Ubisoftu sice díru do světa neudělala, ale vývojáři se o hru stále řádně starají. Druhá sezóna dávno začala a za několik dní nás čeká další update - ten přidá i dlouho chtěný crossplay.

S ním konkrétně je to ale trochu náročnější. Možnost hraní mezi lidmi na obou konzolích bude automaticky zapnutá a bude fungovat přesně tak, jak byste očekávali. V případě hraní s PC hráči to ale bude složitější. Svého kamaráda na počítači můžete normálně pozvat do party a všichni se připojí do lobby s PC hráči; to znamená, že PC hráči se nebudou moci dostat mezi normální konzolové hráče a jediná možnost, jak si zahrát, je, aby konzolisté hráli primárně proti lidem s klávesnicí a myší.

Nicméně to není finální podoba crossplaye a vývojáři skrze detailní článek slibují, že jeho klasická podoba přijde i do PC verze někdy budoucnu. Prozatím to ale bude fungovat takto. Samotný článek také prozrazuje detaily dalších novinek, kterých se s vydáním aktualizace 10. 12. dočkáme. To zahrnuje i rotaci map pro Team Deathmatch, výzvy a aktualizaci pro Arcadium.