V dnešní době už není seriál Kobra 11 tak populární, ale kdysi byl. Pokud chcete zavzpomínat na tyhle časy, případně si pouze užít život důstojníka pořádkových služeb na nejrychlejší dálnici v Evropě, tak brzy vyjde Autobahn Police Simulator 3.

Usednete za volant svého hlídkového vozu (nebo SUV) a budete plnit celou řadu zadání a speciálních misí. Vše s cílem zajistit bezpeční. Vaše práce zahrnuje hlídkování na husté síti silnic, kterou tvoří nejen německá dálnice, ale také okresní silnice, město, průmyslový areál, hory, pobřeží a další části světa, kde budete pronásledovat auta.

Co se úkolů týče, budete zasahovat u nehod, organizovat policejní blokády, provádět dopravní kontroly… Zkrátka dělat vše, co obnáší práce dopravního policisty. Vždy je nutné mít oči na šťopkách. Při jízdě tak vysokou rychlostí snadno přehlédnete různé věci, například bezohledného řidiče nebo dokonce probíhající loupež na čerpací stanici. Musíte se ujistit, že máte oči otevřené, a věnovat pozornost všemu, co se na dálnici děje. A dávejte si pozor na zbloudilé krávy. Ty se nikoho nebojí.

Gameplay trailer

„Ujmete se role policejního nováčka, který se vrací do práce poté, co ho pouliční závodní incident vyřadil ze služby. Musíte znovu naskočit za volant, abyste se předvedli vyšším představitelům policejního oddělení a udrželi pořádek! Podnikejte nejrůznější operace a unikátní mise, abyste zajistili bezpečnost v ulicích, postoupili v policejním sboru a odemkli si náročnější mise, nové dovednosti a nové vybavení a vozidla,“ uvádí tisková zpráva.

Jste nadšeni z konceptu? Tak potom se nedívejte na video a okolní obrázky. Z těchto materiálů je více než jasné, že vývojáři moc peněz na vývoj neměli. Grafika je hodně zastaralá, fyzika podivná a o škubání v gameplay záběrech raději ani nemluvím. Je to škoda, taková hra by si zasloužila více, ale třeba bude aspoň zábavná.

Jestli jsem vás neodradil, tak Autobahn Police Simulator 3 vyjde 23. 6. letošního roku na PC a konzole PlayStation a Xbox.

Prostředí hry