Tým Milestone z Milána připomenul své připravované Ride 4 prostřednictvím minutového videa, které se snaží hráče nalákat na atmosféru závodů motocyklů a na detailní motorky. Hra vyjde 8. 10. letošního roku na PC, PlayStation 4 a Xbox One.

„Tento nový trailer, který byl vytvořen čistě pomocí herního enginu, ukazuje neuvěřitelné detaily motorek, jež byly dokonale reprodukovány podle skutečných protějšků. Dokonce i kokpit je dokonalá reprodukce reálu, a to jak designem, tak dynamickými prvky. Data na palubní desce se mění v reálném čase, rychlost, teplota, trakční kontrola… dokonce i nádrž na olej vibruje podle pohybů motocyklu!“ dočteme se v doprovodné tiskové zprávě.

„Všechny modely motocyklů v RIDE 4 byly vytvořeny od základů pomocí té nejpokročilejší technologie a původních CAD a 3D skenů reálných modelů, aby vdechly život autentickým a realistickým replikám těch nejikoničtějších motocyklů, i těch nejvzácnějších a nejexkluzivnějších.“

Společně s trailerem odhalila česká distributorská společnost Comgad krabicovou speciální edici Ride 4 pro PS4 a Xbox One. Ta obsahuje steelbook věnovaný ikonické Yamaze R1 2020 a umožní přístup k Season Passu, který bude obsahovat 65 nových motocyklů, 2 nové tratě a 150 nových soutěží!

„RIDE 4 přináší jedinečný herní zážitek díky kompletně obnovenému režimu kariéry. Hráči budou čelit rychlým výzvám po celém světě, které vyvrcholí ultimátními šampionáty s těmi nejsilnějšími sportovními motocykly, včetně zcela nového režimu Endurance, té nejtěžší výzvy, kterou pokoří jen ti nejlepší virtuální závodníci. Tento nový herní režim umožnil studiu Milestone posunout úroveň realismu a autentičnosti díky dynamickému nasvícení a povětrnostním podmínkám a také díky zastávkám v boxech kvůli správě pneumatik a paliva. Když konkurence přitvrdí, je strategie pro úspěch nezbytná.“

Přečtěte si také: Čtvrtý díl závodní série RIDE bude pořádná jízda