U příležitosti nedávno vydané poslední velké aktualizace pro Assassin’s Creed Valhalla uspořádá Ubisoft tento víkend bezplatné hraní. Vikinské dobrodružství si budete moci zahrát neomezeně na všech platformách od čtvrtka 15. 12. do pondělí 19. 12. letošního roku. Už nyní by mělo být možné si hru stáhnout, abyste se mohli hned zítra pustit do akce.

Pokud během bezplatného víkendu do Assassin’s Creed Valhalla pozvete své kamarády a ti ve hře stráví alespoň dvě hodiny, tak za každého z nich obdržíte speciální odměnu. Získat můžete tohle:

Pokud patříte mezi příznivce Steamu a neradi kupujete hry jinde, tak Ubisoft bude pokračovat ve vydávání svých her na platformě od Valve. Už zítra se na Steam dostane Immortals Fenyx Rising v běžné a gold edici se Season Passem. 23. 1. 2023 přijde na řadu hackerská akce Watch Dogs Legion, a to rovnou ve třech edicích: standardní, gold a ultimate.

Na Steamu už jsou hry Assassin's Creed Valhalla, Anno 1800 a Roller Champions (free-to-play). Hráčům ale vadí, že například u Assassin's Creed Valhalla chybí achievementy. Ubisoft vzkázal, že prozkoumá možnosti, zda půjdou přidat. Hráči nechápou, proč by přidat nešli.

Dříve byly tituly Ubisoftu dostupné pouze přes Ubisoft Connect a Epic Games Store.