Vývoj Assassin's Creed Valhalla bude pokračovat i v příštím roce. Na hráče čekají nová rozšíření. Než k nim dojde, přichází Ubisoft s oznámením nové aktualizace. Ta obohatí vikinské dobrodružství o dvě žádané možnosti.

Po stažení úterní aktualizace hráči v nastavení najdou škálování úrovně nepřátel. Budete moci zvýšit obtížnost nepřátel. Škálování nepřátel nabídne pět nastavení: Default (výchozí), Off (vypnuto), Constant (konstantní), Harder (těžší) a Nightmarish (noční můra).

Poslední nastavení zajistí, že úroveň nepřátel bude závislá na oblasti, v niž se nachází. V takovém případě počítejte s nejnáročnějšími střety. Nejen v nich se bude hodit druhá novinka v podobě jednoručních mečů, které v Assassin's Creed Valhalla dosud chybí.

Přečtěte si také: Assassin’s Creed Infinity zůstane věrné kvalitním příběhovým zážitkům série

Patch 1.3.0 by kromě nového obsahu měl odstranit další problémy, a to i v rozšíření Wrath of the Druids.

Také už oficiálně víme, kdy vyjde očekávaná expanze The Siege of Paris. Únik z Xbox Store nebyl tak lichý, rozšíření ale nedorazí příští týden, nýbrž 12. 8. Ubisoft dosud mluvil pouze o létu a v rozšíření láká na nové dobrodružství s obléháním opevněné Paříže.

„Odplujte do válkou zmítaného království Francie a oblehněte opevněné město Paříž! Bojujte s nemilosrdnými silami Karla Tlustého a uzavírejte strategická spojenectví, abyste zajistili budoucnost svého rodu,“ dočteme se v popisku.

DLC je součástí Season Passu. Pokud toužíte po další výpravě, tak na rok 2022 chystají vývojáři něco velmi ambiciózního a překvapivého. Něco, co se v historii Assassin’s Creed ještě nestalo, což je samo o sobě podpora v dalším roce.

Přečtěte si také: Assassin's Creed opustil další klíčový vývojář

Článek byl aktualizován o oficiální datum vydání The Siege of Paris DLC.