Včera odpoledne se Ubisoft pochlubil prvními detaily o Assassin's Creed Valhalla, který bohužel nebude mít českou lokalizaci. Pokud vás to moc netrápí, tak hra vypadá dost zajímavě a po vzoru Odyssey z roku 2018 vám umožní si vybrat mužskou nebo ženskou verzi hlavního hrdiny.

Mužskou verzi Eivora si zahrál dánský herec Magnus Bruun, kterého můžete znát jako Cnuta ve středověkém seriálu Poslední království / The Last Kingdom od Netflixu. Bruun se cítí jako Viking a dle přiložené fotografie na jeho Instagramu se zdá, že je skvělou volbou pro Assassin's Creed Valhalla.

Ženské verze se ujmula dánská herečka Cecilie Stenspil, která se věnuje zejména divadlu, ale objevila se také v televizních seriálech a filmech.

V Assassin's Creed Odyssey jsme mohli hrát za Alexiose nebo Kassandru. Jejich příběhy byly dosti podobné, ale přesto přinesly možnost se na svět hry podívat z trochu jiných pohledů.

Assassin's Creed Valhalla nás zavede do éry Vikingů a Sasů během 9. století v Anglii. O hře se již včera rozepsal kolega Honza Kalný. Ve svém článku vám odhalí detaily hry, včetně hlavního hrdiny, jeho schopností nebo správu vlastní osady. Titul vyjde koncem letošního roku na PC, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series X a Google Stadia.