Tak tohle je hodně nečekané. Ubisoft sice o rok prodloužil podporu pro Assassin’s Creed Valhalla, ale nikdo nečekal, že by vývojáři chystali obrovské rozšíření, které svou délkou předčí mnohé hry.

Známý insider Tom Henderson tvrdí, že Assassin’s Creed Valhalla po velkých dodatečných balíčcích Wrath of the Druids a Siege of Paris ještě tento měsíc vyjde nové DLC. To bude nejspíš odhaleno na The Game Awards 2021, galavečer se koná 10. 12. od dvou hodin ráno našeho času.

Co je ale ještě zajímavějšího, tak podle Hendersona se v březnu příštího roku objeví další rozšiřující balíček. Ten se má pochlubit herní dobou 40 hodin a být ve stylu PlayStation exkluzivity God of War.

Co přesně to znamená, to bohužel nevíme. Už v říjnu se ale objevily spekulace, podle nichž by se nové DLC pro Assassin’s Creed Valhalla mělo vrátit k mytologickým tématům; možná je to vodítko.

Informace raději berte s velkou rezervou, Tom Henderson je v posledních letech poměrně spolehlivým zdrojem, ale pár předpovědí mu také nevyšlo. Tak uvidíme, jak to bude v tomhle případě.