Ashe Williamse v mlátičce Mortal Kombat 11 jsme se sice nedočkali, zato tu máme něco lepšího - hru přímo se točící kolem něj. V rámci letošních The Game Awards byla oznámená kooperativní/PvP akce Evil Dead: The Game.

Založena na franšíze Evil Dead a postavách vytvořených Samem Raimim, Robertem Tapertem a Brucem Campbellem, [Evil Dead: The Game] vhodí hráče proti silám zla, které byly vypuštěny pomocí Necronomiconu Ex Mortis,“ popisuje oznámenou hru oficiální tisková zpráva.

Těšit se máme i na lokace a zvuky inspirované filmy The Evil Dead, Evil Dead 2: Dead by Dawn, Army of Darkness včetně seriálu Ash vs. Evil Dead.

Přečtěte si také: Nové DLC pro Dead by Daylight s názvem Ash vs Evil Dead

Pracujte spolu jako tým čtyř přeživších, prozkoumávejte, hledejte zásoby, vytvářejte věci a najděte artefakty k uzavření trhliny mezi světy. Nebo se vžijte do role silného kandarského démona a ulovte Ashe a jeho přátele, posedněte deadity, prostředí nebo dokonce samotné přeživší,“ dovysvětluje tisková zpráva.

Ta zároveň slibuje zcela nové dialogy přímo z úst Bruce Campbella, 25 zbraní (včetně motorovky a Boomsticku), stromy dovedností a obecně mix kooperace a PvP.

Evil Dead: The Game vyjde příští rok pro PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S a Nintendo Switch.