Téměř každá hra, kterou v posledních letech vydala Bethesda, se dočkala vlastního, samostatně prodejného artbooku. Nejinak tomu bude i v případě loňské střílečky Deathloop od studia Arkane. Společnost Dark Horse tak nyní připravuje knihu The Art of Deathloop, která nabídne obvyklou nálož konceptů a náčrtků z vývoje a příslušný komentář vývojářů.

Artbook formou dosud neviděných materiálů přiblíží ostrov Blackreef, konkrétní lokace, postavy, vybavení nebo nepřátele. Zkrátka všechno, co hraje roli při snaze Colta přerušit časovou smyčku a uniknout ze zaměřovače nevyzpytatelné Julianny, kterou mohou ovládat jiní hráči.

Jednou věcí je však kniha zvláštní – přítomností výběru obrázků, které jsou ve 3D. Budete tedy na ně potřebovat tradiční modro-červené anaglyfové 3D brýle, se kterými se nejspíš už každý někdy někde setkal. Ke knize tak samozřejmě dostanete exkluzivní pár 3D brýlí s motivem Deathloop. Tento svérázný přídavek, který je na poli artbooků přece jen neobvyklý, si přitom budeme moci osahat 17. srpna/augusta 2022, kdy se The Art of Deathloop objeví na zahraničním trhu.