Pokud náš web čtete pravidelně, o francouzsko-americkém studiu Arkane neslyšíte tento týden poprvé. V úterý totiž vyšel dokument od Noclip, který se zaměřil na historii tohoto studia a jejich projekty - včetně těch nevydaných.

Od včerejšího dne Bethesda slaví 20 let existence Arkane Studios svým vlastním způsobem, a to i za pomoci dedikovaného webu. Na něm najdete hned spoustu zajímavostí, které se pojí nejen k historii samotného Arkane.

Největším lákadlem je pravděpodobně dočasná rozdávačka jejich prvního titulu - RPG hry Arx Fatalis, kterou si můžete zdarma do konce měsíce vyzvednout na oficiálním webu. Pokud se navíc přihlásíte k e-mailovému newsletteru, dostanete také příjemný artbook vztahující se k Dishonored 2 a Prey. Potěší i šest exkluzivních wallpaperů na konci stránky.

Fanoušky studia navíc určitě potěší i články o pěti klíčových momentech, čím se může Arkane pyšnit nejvíce anebo retrospektivní pohled právě na jejich Arx Fatalis.

Přečtěte si také: Nový dokument o Arkane Studios nám blíže představil jejich zrušené projekty The Crossing a Half-Life 2: Episode Four

2. 6. navíc proběhne AMA na Redditu, něhož se mají účastnit Harvey Smith, Dinga Bakaba, Sebastien Mitton, Ricardo Bare a Susan Kath a 11. 6. proběhne AMA na oficiálním Discordu „Arkane Outsiders”.

Chybět nebudou ani streamy. Dnes v 17:00 se na kanále Bethesdy bude hrát Arx Fatalis. Zítra v 17:00 Dishonored a 12. 6. ve 21:30 Prey.

Celkem máme údajně čekat i další věci, včetně „giveawayů, videí, tajemství, AMA, slev ap.”. Vypadá to, že nebude chybět ani speciální PlayStation 4 Pro.