Hlavní wrestlingová série od 2K Sports si v letošním roce po špatně přijatém WWE 2K20 (a špatných prodejích) dává pauzu, ale fanoušci tohoto sportu nebudou ochuzeni. Studio Saber Interactive pro ně chystá arkádové rvačky bez zábran. Užít si je mají ve hře WWE 2K Battlegrounds, která vyjde 18. 9. na PC, PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch.

WWE 2K Battlegrounds má hráčům přinést zcela novou zkušenost ze světa wrestlingu s akční arkádovou a zábavnou hratelností a s neotřelým designem postav, prostředí a pohybů. Na hráče čeká více než 70 postav WWE Superstars a Legends při vydání hry a další hvězdy budou následovat po vydání. Chybět nebudou rozličné legendy WWE jako je Roman Reigns, Drew McIntyre, Charlotte Flair, Becky Lynch, Asuka, Daniel Bryan, Kofi Kingston, Randy Orton, Andre the Giant, Undertaker, Mankind, Shawn Michaels, Yokozuna, Sgt. Slaughter a mnohem více.

Přečtěte si také: Místo WWE 2K21 letos vyjde arkádový WWE 2K Battlegrounds

Vývojáři připravují několik herních módů

Exhibition: Zúčastněte se zápasů Exhibition doma nebo na cestě, kdykoliv a kdekoliv, v lokálním a online multiplayeru až pro čtyři hráče.

Campaign: Přidejte se k dobrodružství sedmi nových nadějných hráčů v kampaňovém režimu a utkejte se o možnost získat kontrakt WWE. Odemykejte nové arény inspirované lokacemi jako je Everglades, Bootcamp, Mexico, New York a Skotsko, a získávejte cenné rady od legendárních osobností WWE, jako je „Stone Cold” Steve Austin nebo Paul Heyman.

King of Battleground: Utkejte se v tomto online módu, kde se proti sobě postaví čtyři hráči, zatímco další čtyři čekají na vstup do ringu a kde vyhrává poslední přeživší.

Online: Otestujte své dovednosti v online turnajích a Exhibition zápasech.

Osm unikátních zápasnických lokací Battlegrounds přinese zábavnou akci a interaktivní elementy přidávající na vřavě, spolu s nehoráznými zbraněmi, kterými budou hráči bušit do svých oponentů. Sneste se z vojenské helikoptéry, rozdrťte protivníka automobilem v autodílně a vrhněte je do chřtánu hladového aligátora v bažině. O bombastický komentář a perfektní doplnění atmosféry se postará legendární WWE komentátorské duo Mauro Ranallo a Jerry „The King” Lawler.

Hráči budou mít také možnost přizpůsobit si arény dle svých představ a dát tak každému zápasu nádech osobitosti a využít Superstar Creator a navrhnout si svou unikátní WWE Superstar postavy s rozdílnými tělesnými typy, oblečením, vlasy a bojovými styly.

Záběry z WWE 2K Battlegrounds ve videu níže najdete od 3:45.