Připravte si popcorn, něco k pití a hodně času. Máme pro vás přehlídku zajímavých aprílových vtípků z herního a technologického světa.

Chcete ještě víc? Podívejte se na loňský a předchozí souhrn.

KONĚM V AMONG US

Už loni na tenhle vtípek studio InnerSloth lákalo. Letos ho proměnilo ve skutečnost, respektive ve speciální režim ve hře Among Us, kde jsou všichni proměněni v koně. Zahrát si ho můžete pouze dnes.

KINGDOM COME: DELIVERANCE - MÝDLO 2

Na oficiální oznámení druhého dílu Kingdom Come: Deliverance si budeme muset ještě počkat, studio Warhorse dnes však oznámilo něco jiného s dvojkou v názvu, co je skoro stejně dobré jako samotná hra. A to novou verzi mýdla na motivy Kingdom Come, která se chlubí zejména třešňovou vůní.

Razer HyperSense Suit

Jak si představujete budoucnost hraní? Razer ve formě speciálního obleku s 1,3 miliony zabudovaných haptických senzorů, které z virtuálního světa do toho skutečného přenesou úplně vše. Budete cítit každé máchnutí sekerou, každou bolest... prostě úplně vše, včetně pocitů. Navíc oblek krásně svítí a umožňuje přepínat barvičky!

PORTÁL Z DAYZ DO JINÝCH HER OD BOHEMIA INTERACTIVE

U některých aprílových vtipů bychom si skoro přáli, aby se staly skutečností. Platí to i o novince v DayZ, která umožní po vzoru Letopisů Narnie projít portálem ve skříni do světů ostatních her od Bohemia Interative, počínaje konzolovou střílečkou Vigor.

PUBG LABS: Monster Chicken Royale

Pozor, pozor, do PUBG přichází obrovské, ale opravdu obrovské monstrum, před kterým bude velmi těžké uniknout.

Ukraine Farming Simulator 2022: Armed Assault Expansion

Co k tomu dodat, neohroženým ukrajinským zemědělcem se budeme moci stát i my a v bezpečí svého domova nahánět strach ruské armádě.

*Nejedná se o oficiální video, nýbrž o fanouškovskou tvorbu.

TOUCH GRASS KLÁVESNICE

Určitě už vám někdo řekl, abyste vypnuli hru a šli ven. S touhle klávesnicí od společnosti HyperX mu můžete konečně odpovědět, že jste venku, že se vaše prsty dotýkají trávy.

Lost Ark VR

Brali byste Lost Ark ve virtuální realitě?

PODVODNÍ TANK A KOZÍ UPDATE V ARMĚ 3

Tvůrci již vydaných Creator DLC pro Armu 3 od Bohemia Interactive nezahálí. Tým Savage Game Design oznámil dlouho očekávanou kozí aktualizaci 1.5 pro úspěšný přídavek S.O.G. Prairie Fire, zatímco ČSLA Studio odhalilo prototyp tanku T-72SUB. S ním se v rozšíření CSLA Iron Curtain vydáme pod vodní hladinu, aby si každý hráč mohl vyzkoušet třeba to, jaké to je být ruským tankem, který se ukrývá před smrtícími ukrajinskými traktory.

Worm Thunder: Children of Arachis

Od 1. do 25. 4. 2022 se můžete ve War Thunder zapojit do boje o zdroje na pouštní planetě obývané obřími písečnými červy.

„Fantastické bojové stroje budoucnosti, nové zářivé lokace a úžasné ceny vám rozzáří oči,“ uvádí vývojáři při představení nelicencovaného obsahu Duny.

WideJoy mod

Valorant obdrží speciální WideJoy mód.

SONIC FURONTIA

Sonic Furontia je koupelnová sada na oslavu hry Sonic Frontiers.

Neo-Classic Arcade Shocking 10

Japonské studio PlatinumGames oznámilo Neo-Classic Arcade Shocking 10, deset klasických her (ve skutečnosti devět), které navazují na nedávno vydanou hru Sol Cresta. Samozřejmě se jedná o aprílový žert, jak je patrné z níže uvedeného videa:

The Riftbreaker

Studio EXOR se pochlubilo vylepšením dabingu pro The Riftbreaker.

SUNNYSIDE

Společnost Merge Games oznamuje SunnySide, nový hororový spin-off titulu SunnySide.

CZC.Flex

CZC spustilo novou službu CZC.Flex, který vám umožní dopřát si nejstylovější social content za kilčo.

„Nekupuj si drahý iPhony, konzole a další vychytávky. Všechno ti na cool fotky za pár kaček půjčíme…“ uvádí CZC.

Legendární Kladivo Zhouby

Tuzemský obchod Xzone přišel s legendárním kladivem.