Tým okolo Apex Legends si pro nás připravil takové malé překvapení v podobě speciálního streamu, kde se nejen ohlédli za prvním rokem Apex Legends na videoherní scéně, ale také jsem jsme se dočkali spousty zajímavých novinek o tom, co nás v budoucnu čeká. V tomto případě konkrétně o nové sezóně s číslovkou 4.

Takže kromě toho, že víme přesné datum, kdy se čtvrté sezóny dočkáme, jsme se dozvěděli o nové legendě, nové zbrani a také jak to tuto sezónu bude s mapou.

Asi nejzákladnější otázkou je, kdy že se nové sezóny vlastně dočkáme? Má již své oficiální datum stanovené na 4.února/februára, tedy přesně na den, kdy světlo světa Apex Legends v loňském roce spatřil.

To znamená, že kromě 4. sezóny se hráči dočkají i malých dárků pro první rok hry na scéně. Tím bude kromě narozeninového Badge i origami přívěšek na zbraň v podobě dráčka a XP boost každou první hru v novém dni. Vtipný je hlavně odznáček, který má hned 3 varianty a rozděluje se podle toho, kdy jste se do hry přihlásili poprvé. Takže pokud patříte mezi jedny z prvních, počítejte s tím, že budete mít lepší než ti, co se do hry podívali poprvé v minulém měsíci. Tyto odměny si hráči budou moci vyzvednout až do 11. února/februára.

No a s novou sezónou přijde i nový Battle Pass, který bude opět obsahovat více než 100 exkluzivních předmětů. S jakou tématikou přijde tentokrát, se ale ještě budeme muset nechat překvapit.

To ovšem není jediná věc, u které se budeme muset nechat překvapit, tajemství schovaných pod pokličkou je u nové sezóny ještě více než dost a s odhalením podrobností studio Respawn vyčkává.

Mezi ně se rozhodně řadí i nový hrdina Forge a nová odstřelovací puška Sentinel. O těch už tady pár spekulací máme, neboť jak už je u Apexu běžné, tak o hrdinech víme více jak dva měsíce dopředu, a to hlavně díky častým leakům, které bývají vždy téměř přesné, ale i přesto konkrétní detaily ještě nemáme a budeme si muset počkat na oficiální trailer, kterého bychom se mohli dočkat nejspíše již brzo. Co o novém hrdinovi víme s jistotou? Bude se jednat o pravý opak posledního hrdiny Crypta, Forge bude tedy opravdový bitkař.

Řeč se dostala i k dlouho diskutovanému tématu a tím je mapa. Hráči stále tak nějak doufají v návrat Kings Canyon. Toho bychom se dle nejnovějších leaků měli taktéž dočkat, ovšem to zatím není oficiální. Ve hře má ale zůstat nadále mapa World's Edge, avšak projde si velkou změnou – stejné ho bylo u Kings Canyonu mezi 1. a 2. sezónou. Tak uvidíme, jaké informace se dozvíme v dalším týdnu, ale rozhodně se máme na co těšit.