Přiznejme si, že solí prosycená výprava do temných zákoutí hry Man of Medan v porovnání s předchozí tvorbou studia Supermassive Games nedopadla úplně nejlépe. Ale základní koncept, kdy si titul můžete opakovaně projít buď sami nebo na gauči s kamarády, byl nastaven celkem slušně.

Po delší odmlce nás proto opět vítá tajemný Kurátor, který nás bude provázet dalším z mysteriózních příběhů, který dostal symbolický název Little Hope. V něm se setkáme se zbrusu novou partou teenagerů, která se společně s jejich profesorem ocitne uvězněna v podivném americkém městečku. Aby se ale z tohoto prokletého místa dostali, budou muset odhalit nejednu temnou záhadu. Než si je jednoho po druhém vezmou zdejší nadpřirozené síly.

Na papíře zní příběh Little Hope velice lákavě. Však nás také čeká sonda do hrozivého období čarodějnických procesů! Což se jen tak v nějaké hře neobjevilo. Proto jsme více než zvědaví na to, jak vývojáři tuto látku uchopili a zakomponovali do současné linky.

Podobně jako u Man of Medan ale neočekávejte přímý průchod příběhem. Každé rozhodnutí by totiž opět mělo ovlivnit osud jednotlivých protagonistů, což nás přivádí k tomu, že si hru zahrajete vícekrát. To abyste vyzkoušeli jiný přístup nebo jiný konec příběhu. Nebo typický Death Run.

Vrací se i možnost Movie Night módu a Shared Story módu, který ocení především příznivci multiplayeru. Návrat zažil i Theatrical Cut a Curator's Cut, který vás, stejně jako u Man of Medan, motivuje k opětovnému zahrání titulu.