S Mafií je to v posledních dnech a týdnech jak na horské dráze, co si budeme povídat. Včera večer jsme vám přinesli detailní článek s prvním příběhovým trailerem k remaku, na který jsme se poté více zaměřili. Jeden z větších humbuků ovšem přišel v momentě, kdy Petr Rychlý přes soukromé zprávy několika lidem potvrdil, že se v remaku Mafie objeví jeho hlas.

Samozřejmě přišla obrovská vlna nadšení, ale také určité skepse, protože šlo o soukromé zprávy, které se nedaly pořádně ověřit. A pokud pravé byly, pořád jsme neměli tušení, koho si vlastně Petr Rychlý má zahrát. Respektive jestli se vrátí do role Paulieho, či nikoliv.

Tyto obavy naštěstí můžeme hodit za hlavu. Jak totiž herec na svém Instagramu veřejně potvrdil, Paulieho si skutečně znovu zahraje. Na tuto skutečnost poukázal český tým (odborných mafiánů) M2Edit na svém Facebooku - děkujeme!

Samotné potvrzení přitom přišlo díky jednoduché odpovědi „jj👍” na dotaz, zda si Petr Rychlý takhle (se štítem) zopakuje roli Paulieho. My rozhodně nemůžeme být nadšenější. Jeden z nejikoničtějších hlasů původní Mafie je tedy připraven vyrazit do nahrávacího studia - po boku dříve potvrzených herců Libora Hrušky a Michala Holána - takže teď už jenom zbývá čekat, než se nám potvrdí i zbylí dabéři.

Minimálně to vypadá, že je návrat Marka Vašuta každým dnem o něco pravděpodobnější.

Přečtěte si také: Příběhový trailer remaku Mafie doprovází vůně novoty i nádech obrovské nostalgie