Jestli je něčím proslavená hra No Man's Sky, tak je to její velmi brzký příchod na herní scénu a její rozbitost v době vydání. Naštěstí vývojáři svou snahu nevzdali a dotáhli titul téměř do dokonalosti, kdy si zasloužil i naše přehodnocení. Proč by tedy studio nemohlo vyvíjet další hru?

Abychom to upřesnili. Spoluzakladatel a výkonný ředitel studia Sean Murray v rozhovoru pro IGN uvedl, že se sice nejedná o pokračování No Man's Sky, ale nová hra je ještě více ambiciózní. Na projektu už ve studiu nějakou dobu pracují a půjde o zcela nový zážitek, který je tak obrovský a obsáhlý, že by ani tisíc vývojářů nestačilo na to takový projekt dovést k dokonalosti. Přesto na něm pracuje se svým drobným týmem a těší se, jak pokročí práce.

Ačkoliv by se mohlo zdát, že studio bude vyvíjet dvě rozdílné hry a bude se přetahovat o zaměstnance a vzájemně si lézt do zelí, tak by neměl být problém s vývojem.

No Man's Sky není brzděn dalším projektem a ani nová věc nezaclání při vývoji předchozí hry,“ oznámil Sean Murray. „Máme to štěstí, že našim zaměstnancům můžeme dovolit pracovat volně na projektech, které je baví."

Více informací zatím není známo. Vývojáři se poučili a nechtějí nic uspěchat a ani slibovat.