Tak jsme se nakonec dočkali. Na internet se dostal nový gameplay trailer z first-person střílečky Bright Memory: Infinite, který byl před týdnem a několika dny slibován.

Jak se dalo očekávat, video vyzdvihuje působivou grafiku a rychlou akci. Je až neuvěřitelné, že tenhle propracovaný kabátek a frenetickou akci má na svědomí jeden jediný člověk ze studia FYQD.

Bright Memory: Infinite je stále slibováno na letošního roku pro PC, Xbox Series X/S a Xbox One. Přesné datum zveřejněno ještě nebylo, tak si alespoň připomeňme, že se vývoj nachází v pokročilé fázi.

Přečtěte si také: Naleštěné Bright Memory: Infinite představuje hlavního záporáka

FUTURISTICKÁ FRENETICKÁ A VÝBUŠNÁ STŘÍLEČKA

„Bright Memory: Infinite se odehrává v rozlehlé futuristické metropoli v roce 2036. Na obloze po celém světě se objevilo něco podivného a vědci nemohou najít žádné vysvětlení. Agentura pro výzkum nadpřirozených jevů (SRO) vyslala agenty do různých oblastí, aby tento jev prozkoumali. Brzy vyšlo najevo, že tyto podivné události mají souvislost s prastarým tajemstvím – dosud neznámou historií dvou světů, která co nevidět vyjde najevo...“ popisuje tvůrce příběhové pozadí.

Pokud hrajete na počítači, tak si na Steamu můžete koupit původní Bright Memory ze začátku minulého roku. To slouží jako předvoj a ukazuje možnosti futuristické akce. Hráči tento titul hodnotí velmi kladně. Navíc majitelé Bright Memory obdrží Bright Memory: Infinite bez dalších investic.

Preview: Bright Memory - indie hra, která vám vytře zrak