Že bychom se konečně dočkali hry, kterou si zaslouží Želvy Ninja? Nechci to zakřiknout, ale Doug Rosen z Paramount Global si získal mou pozornost. V rozhovoru pro Polygon prozradil, že v nejmenovaném studiu vzniká akční RPG z pohledu třetí osoby, které bude adaptací grafického románu Teenage Mutant Ninja Turtles: The Last Ronin z roku 2020.

Těšit se máme na temnější a dospělejší pojetí Želv Ninja. Půjde o autentický příběh, jenž se odehrává v budoucnosti, kdy přežil pouze jeden z želváků. Kdo to je? Jeho identita je tajemstvím až do konce prvního čísla komiksu. Já vám prozradím, že přeživší želva bojuje pomocí charakteristických zbraní všech čtyř želv. Všechny zbývající želvy i s mistrem Třískou byly vyhlazeny Footovým klanem, což přeživší želvu přimělo hledat spravedlnost za jejich smrt v bitvou zničeném New Yorku.

Chcete vědět, kdo je tou přeživší želvou? Tak odkryjte spoiler: Michelangelo.

Tohle chtějí zachovat i v chystané hře. I když Rosen připustil, že ve flashbackových sekvencích by mohly být hratelné i další postavy, ale hlavní příběh se bude soustředit pouze na jednoho hrdinu.

Od hry máme očekávat něco ve stylu nejnovějších dílů God of War od Sony. Na další informace si musíme počkat. Hra Teenage Mutant Ninja Turtles: The Last Ronin je pravděpodobně vzdálená několik let. Rosen je už nyní potěšen, že se jim podařilo najít vhodného partnera, jenž se postará o adaptaci komiksu do podoby AAA videohry. Další informace máme očekávat v nadcházejících měsících a letech.

V budoucnu může Paramount nabídnout další hry, které budou nejen pro dospělé, ale také pro mladší hráče.

Fanoušky Želv Ninja najdou brzy své hrdiny v Robloxu u příležitosti nového animovaného filmu Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem. Tuhle hru vyvíjí studio Gamefam, autoři Sonic the Hedgehog’s Roblox outing a Sonic Speed Simulator.