Alternativní realita dvacátých let 20. století, těsně po skončení Velké války. Tak to je lákavé zasazení dieselpunkové real-time strategie Iron Harvest, která vyjde 1. září letošního roku na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Pokud vás hra zaujala, tak si ji budete moci vyzkoušet v časově omezeném demu na Steamu.

Bezplatné demo bude dostupné od 16. do 22. června v rámci akce Steam Game Festival: Summer Edition, oznámily dnes společnosti Deep Silver a King Art Games. Demoverze nabídne Skirmish, který má nejlépe reprezentovat vzrušující svět a jedinečnou hratelnost. Plná verze zahrne epickou příběhovou kampaň pro jednoho hráče či v kooperaci a intenzivní souboje v multiplayeru.

Iron Harvest je real-time strategie zasazena do alternativní historie dvacátých let 20. století, těsně po konci Velké války. Ve hře ovládáte obří dieselpunkové mechy v epické kampani pro jednoho hráče či kooperativní kampani, stejně jako intenzivní souboje v multiplayer.

„Zatímco se Evropa vzpamatovává z Velké války, vědeckotechnologický proces je k nezastavení. Města se opravují a na venkově začíná éra Iron Harvest (Železné sklizně). Farmáři odhalují pozůstatky majestátních chodících mechů, kteří bojovali ve Velké válce,“ láká tisková zpráva. Ve hře bude několik tuctů jednotek, které můžete vyslat do boje a využít tak jejich možnost krytí a dostřelu, kdy zničit můžete i celé budovy. Přístup je jen na vás a jestli budete využívat stealth taktiku nebo přímý postup, je otázkou vaší strategie. A nesmí chybět mechové. Hodně mechů.

Příběh má být poutavý a nabídnout více než 20 misích v rámci tří kampaní. Provázet jím vás bude 9 charismatických hrdinů a jejich mechovští společníci napříč Evropou. Celkem na vás čekají tři odlišné frakce s více jak 40 jednotkami.

Dnes byla představena také sběratelská edice. Zahrne hru, soundtrack, oboustranný plakát, uměleckou knihu a sochu.