Po letech čekání od vydání skvělého survival hororu Alien: Isolation přichází kooperativní střílečka Aliens Fireteam Elite od Cold Iron Studios. Kreativní ředitel Matt Highison se na Twitteru podělil o důležité informace. Kromě nižší cenovky (místo obvyklých 60 eur stojí 40 eur) zaujme příslib dalšího obsahu zdarma v rámci sezónních aktualizací. V plánu jsou čtyři sezóny.

Dobré je také vědět, že v Aliens Fireteam Elite nejsou žádné mikrotransakce, pay-to-win prvky a loot boxy. Pokud navíc vlastníte novou generaci konzolí, tak vylepšení pro PlayStation 5 a Xbox Series X/S bude zdarma. Potěší také možnost hrát offline v singleplayeru.

Aliens Fireteam Elite nabídne boj až tří hráčů v kooperaci proti rostoucím vlnám nebezpečných Xenomorfů v lokalitách převzatých přímo z filmové trilogie. K dispozici bude pět tříd vojáků, jedenáct druhů Xenomorfů, třicet zbraní a sedmdesát kusů vybavení.

Aliens Fireteam Elite vychází 24. 8. na PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S a Xbox One. Aby těch dobrých zpráv nebylo málo, tak potvrzeny jsou české titulky.