Remake Mafie se nezadržitelně blíží a od vydání nás dělí už „jenom“ 22 dní. 2K Games už v plném proudu spustili marketingovou masáž, která začala především zaslání preview verze hry různých streamerům a novinářům k vyzkoušení si toho, jak nová podoba Lost Heaven vypadá i v praxi.

Sami jsme se tomu podívali na zoubek jednak v našem preview a jednak v porovnávacím speciálu z původní verzí hry. Šílený týden Mafie byl poté zakončen druhým příběhovým trailerem. No a nyní tu tedy máme trailer další.

Ten je tentokrát poněkud akčnější a hbitější a více se zaměřuje hlavně na samotné město Lost Heaven a všechny jeho unikátní prvky, jako je korupce, prohibice, jednotlivé čtvrti a obecně atmosféra 30. let minulého století. Nechybí ani několik nových úryvků z dalších částí hry, které jsme doteď viděli jenom zběžně.

Celé video výše je jenom první ze čtyř částí, které nás čekají. 10. 9. nám dají tvůrci pohled na přepracované řízení, 17. 9. větší pohled na mise a 23. 9.uvidíme ,jaká čísla se navzdory globální pandemii hře podařilo ukořistit.