Musíme se smířit s tím, že do Gotham City se letos nepodíváme. Společnost Warner Bros. oznámila odklad hry Gotham Knights. S kooperativní akcí se nově počítá až někdy v roce 2022.

Studio Warner Bros. Games Montreal, které v roce 2013 vytvořilo Batman: Arkham Origins, potřebuje více času na to, aby hráčům přineslo co nejlepší herní zážitek.

Přečtěte si také: Souboje v Gotham Knights byly předělány tak, aby lépe fungovaly v kooperaci

Hra byla přestavena loni v létě a měla vyjít letos na PC, PS4, PS5, Xbox One a Xbox Series X. Těšit se máme na otevřený svět temného Gotham City. V něm si vybereme mezi Nightwingem, Batgirl, Robinem a Red Hoodem. Každý hrdina má specifický herní styl. Samotné dobrodružství je pak zaměřené na kooperaci dvou hráčů, ale hrát budete moci i sami. Důležitá je také volnost, volně se budete moci pohybovat po městě a dělat si, co budete chtít.

V příštím roce má vyjít také kooperativní akce Suicide Squad: Kill the Justice League od Rocksteady Studios, autorů původní Batman Arkham série.

Gotham Knights není prvním odloženým titulem od Warner Bros. Před časem společnost oznámila zpoždění Hogwarts Legacy. Nadějné akční RPG ze světa Harryho Pottera má také dorazit až v roce 2022.