Vývojáři hororové roaming hry Agony se pouští do titulu s názvem Succubus, který se odehrává v naprosto stejném prostředí, nicméně tentokrát hrajete za Sukubu, jež se objevila už i v Agony. Prozatím ven vypustili pouze oficiální koncept na to, jak pracují s touto myšlenkou. Hra bude mít určitě stejné problémy s cenzurou, jako měla Agony, protože už jen v tomto krátkém čtyřminutovém náhledu se nachází spousta obsahu pro dospělé zahrnující nahotu, násilí a brutální krvavé záběry společně s odpovídajícími zvukovými efekty.

Možná si kladete otázku, zda vůbec ještě lze z prostředí Agony vytáhnout něco, o čem bychom už neslyšeli. Co se týče žánru hry, bude se zásadně lišit. Už totiž nejste jen ztracená duše v doupěti největších nestvůr a monster. Jste Sukuba a dokážete se bránit. Proto se tak s jistotou dočkáme více akčních sekvencí na rozdíl od Agony, ve které jste se museli primárně schovávat před nebezpečím. Určitě tak s touto změnou přichází zbraně a dokonce i pyrokineze. Údajně se prý můžeme těšit i na boss fighty a rozličné vylepšování schopností.

Když ale zmizeli vládci pekla, kdo bude naším nepřítelem? Kdo je novým vůdcem? Zbývající démoni si zvolili jako pána Nimroda, protože on je jediný, který přemůže mysl Bestie. Jeho královnou je Sukuba. Život v luxusu a koberce z kůže mučedníků však nebylo nic pro ni, a tak se rozhodla žít na vlastní pěst v divočině pekla. Přichází však nepřátelé z jejího rodu, kteří lační po Nimrodově duši. Sukuba tak touží po pomstě na svých druzích.

Prozatím nevíme, kdy se budeme konečně moci opět prohánět v prostředí této noční můry, ale určitě stojí za to si počkat.